Alla inlägg den 29 mars 2012

Av thomas immonen - 29 mars 2012 17:59

Hej! Slänger in ett inlägg till idag. Igår på bussen hem från jobbet såg jag ett medelålders par. Medelklassjävlar tänkte jag om dem. Har inte gjort ett vettigt handtag i hela sitt liv, utan lever på morsans pengar hela livet. JAG är arbetarklass och stolt över det, det är vi arbetare som föder och göder det här landet. Mannen såg ut att hålla i en karta och frun tittade nyfiket ut genom fönstret. De gick av en station innan mig. Då undrade jag för mig själv vilka de var och vad de skulle göra - och så undrar folk varför somliga blir författare! Det är ju just denna vetnyfikenhet och att man ser saker i bilder, som härifrån när jag såg diLeva på en live video. Då tänkte jag att det skulle vara kul om Thomas diLeva fick en badboll i huvudet - hur skulle han reagera, vad skulle han säga? Tja, det var nog allt jag ville säga, ha det nu UNDERBART gott allihop!

Av thomas immonen - 29 mars 2012 13:58

Dagens grej blir lite funderingar:


"Vaffö ä den där personen så känd, han som varit källan till så mycket?"

"För att han heter ju så!"

"Ja, vad heter han då?"

"Robert Wells!"


Apropå Timbuktus hämndlåt, han sjunger bl a: "Hälsa till Satan, vi hörs!" Alltså, menar Timbuktu att han känner Satan då? För inte fan ber han väl någon hälsa till någon han inte känner? Det vore ju högst märkligt! Och det där "vi hörs!" funderar jag också på - han kommer alltså själv hamna i helvetet? Den ene (som han sjunger sången till) är inte en bättre kålsupare än den andre (Timbuktu) med andra ord! Det är inte bara den enes fel att två bråkar, brukar man ju säga. Och det där namnet Timbuktu - är inte det huvudstaden i Onga Bonga? Tänk om jag skulle gå runt och kalla mig Borås eller Stockholm? Knäppt!


Bollen är rund - vad är det för ett jävla uttryck!?!?

"Det är vackert väder idag."

"Jovisst, men bollen är rund."

"Jaså, du dricker vodka du?"

"Jo, men bollen är rund. Du då, läser tidningen?"

"Jovisst. Bollen är ju rund."

"Mellom bakkar og berg..!"

"Det var förskräckligt vilken ful låt du sjunger!"

"Jamen bollen är rund! ... lever norrmannens fange..!"

"Men sluta då!"

"Jamen, bollen är rund sa jag ju, då får du ju acceptera det."

Typ. Idiotiskt uttryck det där "bollen är rund", som egentligen inte har någon som helst innebörd, men som används flitigt av idioter med beklämmande iq-nivå som vill verka pseudointellektuella. Fy fan.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej! Jag heter Thomas och är 38 år. Jag gillar att festa, lyssna på musik, spelar själv gitarr och att läsa böcker och skriver även själv lite för byrålådan. Jag älska även katter.

Fråga mig

30 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker Ni om min blogg?
 Jag gillar den väldigt mycket!
 Den är helt okej!
 Den har sina ljusa stunder!
 Den är någorlunda!
 Nja, jag vet inte jag!
 Jag gillar den inte så värst!
 Jag hyser aversion mot den!
 Alltså: jag HATAR den!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

presentation

Hej! Jag heter Thomas och är 38 år. Jag gillar att festa, läsa böcker, lyssna på musik och spela gitarr. Min blogg handlar mest om mig och mina åsikter.

presentation


Ovido - Quiz & Flashcards