Alla inlägg den 28 maj 2012

Av thomas immonen - 28 maj 2012 15:16

Har egentligen inte hänt så mycket. Hittade en underbar internetadress igår och ytterligare en idag. Har precis kommit hem från städjobbet. Sitter här vid datorn med kaffe och cigg. Håller på med min snuskroman, Den Trånga Vägen, är på kapitel 13 nu och skriver. Tycker nog handlingen funkar rätt bra, vilket är mer än man kan säga om de flesta porrfilmer jag sett. Där är oftast handlingen PINSAMT DÅLIG!!!


Sådär lite närmare vad min snuskbok handlar om vill jag inte berätta i det här stadiet, jag vill inte ta emot någonsomhelst kritik, vare sig den är positiv eller negativ, för det skulle kunna påverka bokens fortsättning på ettt dåligt sätt. Jag vill inte ha ljus i kameran, som Sture Dahlström sa att Ivar Lo-Johansson sa.


För egentligen sade ju Ivar Lo: Jag vill inte ha ljus i kasetterna. Men innebörden är den samma, jag vill inte ha några som helst intryck utifrån i detta skede av bokens utveckling, ni får vänta med att se vad den handlar om den överhuvudtaget blir utgiven, men tills då eller kanske aldrig. Men nu har jag pladdrat på en hel del om inget särskilt, så jag säger väl som jag brukar: HA NU EN FORTSATT UNDERBAR DAG HÄR PÅ PLANETEN JORDEN!!!

Presentation


Hej! Jag heter Thomas och är 38 år. Jag gillar att festa, lyssna på musik, spelar själv gitarr och att läsa böcker och skriver även själv lite för byrålådan. Jag älska även katter.

Fråga mig

30 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker Ni om min blogg?
 Jag gillar den väldigt mycket!
 Den är helt okej!
 Den har sina ljusa stunder!
 Den är någorlunda!
 Nja, jag vet inte jag!
 Jag gillar den inte så värst!
 Jag hyser aversion mot den!
 Alltså: jag HATAR den!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

presentation

Hej! Jag heter Thomas och är 38 år. Jag gillar att festa, läsa böcker, lyssna på musik och spela gitarr. Min blogg handlar mest om mig och mina åsikter.

presentation


Ovido - Quiz & Flashcards