Alla inlägg den 23 januari 2013

Av thomas immonen - 23 januari 2013 14:48

Varje kvinna och varje man är en stjärna.

Viljan är hela lagen.

Kärlekens vilja.

Skada ingen.


Synd att det bara verkar vara jag som tänker på hur illa behandlade kvinnor blir. som blir dreglade över av killar när de har tjejkväll ute på krogen och bara vill ha kul. med andra ord ska jag inte störa er kvinnor någonsin mer och verkligen INTE någonannanstans än på krogen heller, annars blir man väl anklagad för antingen sexuella trakasserier eller sexuellt ofredande, att jag bara säger hej verkar inte spela någon roll för er kvinnor.


så det blir väl till att skaffa en real doll och när ni tjejer är kåta kan ni ju alltid riva av er med en massagestav, see if i care, liksom. snacka kan ni ju göra med era väninnor, vi män är ju bara i vägen, jobbiga att ha att göra med och klistrar fast oss i er eller vad för svepskäl ni har att bli lesbiska av "politiska" skäl.


horor (konstig synonym till kvinnor förresten?) är det inte tu tal om att gå till, det finns nog ingen "lycklig hora" även om torsk och hora är överens om att det är en helt frivillig affärsuppgörelse. och jag vet förresten inte om jag skulle tycka att det är moraliskt försvarsbart att knulla en hora. i röven.


mitt intresse, på en tiogradig skala där noll är "överhuvudtaget inte det minsta intresserad" och tio betyder "jajamen! jag är redo! kuken står!" så är mitt intresse noll. jag är snygg, men får bara höra en massa oförskämdheter när jag är ute och "dreglar" på kvinnor, för det är väl så ni ser på saken? så nu är jag noll intresserad av en bitch,


men ju yngre desto bättre kan jag väl ändå lägga till, bara att jag inte vill ha någon slyna. det är nog bäst med en real doll, hon är alltid villig att ha sex, men bara när du själv vill. och ingen kommer till skada av det. inte du. inte jag.

Presentation


Hej! Jag heter Thomas och är 38 år. Jag gillar att festa, lyssna på musik, spelar själv gitarr och att läsa böcker och skriver även själv lite för byrålådan. Jag älska även katter.

Fråga mig

30 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker Ni om min blogg?
 Jag gillar den väldigt mycket!
 Den är helt okej!
 Den har sina ljusa stunder!
 Den är någorlunda!
 Nja, jag vet inte jag!
 Jag gillar den inte så värst!
 Jag hyser aversion mot den!
 Alltså: jag HATAR den!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

presentation

Hej! Jag heter Thomas och är 38 år. Jag gillar att festa, läsa böcker, lyssna på musik och spela gitarr. Min blogg handlar mest om mig och mina åsikter.

presentation


Ovido - Quiz & Flashcards