Alla inlägg den 9 april 2012

Av thomas immonen - 9 april 2012 19:06

Det måste vi ju förmånsbeskatta isåfall! Nej, men serious - jag tror att det här själen bara är en konstruktion av kemiska substanser och elektiska impulser. Men, det som uppfattar tanken kanske är det som är själen? Så brukade jag tänka förut iallafall, men nu tror jag döden är slutet. Fast tänk om det är som hinduerna säger att hos gud hamnar den som tror på gud, hos allah hamnar de som tror på allah, hos jesus hamnar de som tror på jesus, hos asarna hamnar de som tror på asarna osv. Då kommer ju döden att vara slutet för min del eftersom det är det jag tror att det är.


Å andra sidan kanske det räcker med ett liv i ovisshet och rädsla för döden, för man lär ju inte komma ihåg sitt förra liv eftersom jag i det här livet inte minns att jag skulle ha levt några tidigare liv. Döden är ganska okomplicerad jämfört med att leva. Vila är döden. De kan göra vad de vill med min kropp, för jag känner inte och uppfattar inte överhuvdtaget vad de gör med mig, så jag kan omöjligt bli skadad, oavsett vad de gör med mig. Men att leva är ovisst. Du vaknar upp på morgonen och vet inte hur dagen blev förrän du går och lägger dig igen. Livet är otillfredsställande, åtminstone ibland, men jösses vad kul det kan vara också! Okej, nu lägger jag ner den här debatten, hoppas mest bara att detta fick er att tänka till lite. Allt gott!

Av thomas immonen - 9 april 2012 16:33

Intressen: se presentation


Favoritförfattare: Mare Kandre, Jonas Gardell, Charles Bukowski, Marianne Fredriksson, William Burroughs, Ivar Lo-Johansson, Stephen King och Sture Dahlström.


Lyssnar på vad för slags musik: Allt möjligt från klassiskt till death metal, men mest lyssnar jag nog på punk och hårdrock. När detta skrivs lyssnar jag på The Cure, skivan Three Imaginary Boys.


Hatar: Krig, förtryck, maktmissbruk, förbudsivrare, intolerans.


Civilstånd: OgIft och har för tillfället ingen flickvän.


Spelar: Gitarr.


Samlar på: Försöker bygga upp ett bibliotek med förbannat bra böcker, mina favoriter typ, har hundrafemtio någonting för tillfället. Det ska bli ett arv till mina barn (har dock inga barn än) eller vilka som får ärva av mig.


Tror på gud? Nej, det verkar väldigt ologiskt om det skulle finnas en gud som har all makt i världen, men inte använder sig av den. Räcker det inte med att se att en trädgård är vacker - måste man tro att det bor vättar och troll bakom den också?


Sexuell läggning: Renodlat heterosexuell.


Önskar: en kontrabas ända sedan jag såg dårfinkar och dönickar när jag var liten. Få några av mina böcker utgivna vore också roligt.


Jobbar med: Städar på borås judoklubb.


Äter vad för slags kost: Köttätare.


Favoriträtt: Pizza med tonfisk och skinka. Gärna med bananer, ananas och paprika på också.


Hårfärg: Mellanblond.


Ögonfärg: Blå.


Vikt: 78,4 kg.


Längd: 166 cm.


Laster: Nikotin och koffein.


Gillar: Alla slags kattdjur, de är coola!


Handikapp: Skelar lite med ena ögat, nedsatt hörsel på höger öra.


Idol: Stewie Griffin i Family guy.


Till sist: Ha det bra!

Presentation


Hej! Jag heter Thomas och är 38 år. Jag gillar att festa, lyssna på musik, spelar själv gitarr och att läsa böcker och skriver även själv lite för byrålådan. Jag älska även katter.

Fråga mig

30 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker Ni om min blogg?
 Jag gillar den väldigt mycket!
 Den är helt okej!
 Den har sina ljusa stunder!
 Den är någorlunda!
 Nja, jag vet inte jag!
 Jag gillar den inte så värst!
 Jag hyser aversion mot den!
 Alltså: jag HATAR den!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

presentation

Hej! Jag heter Thomas och är 38 år. Jag gillar att festa, läsa böcker, lyssna på musik och spela gitarr. Min blogg handlar mest om mig och mina åsikter.

presentation


Ovido - Quiz & Flashcards