Alla inlägg under april 2012

Av thomas immonen - 11 april 2012 20:14

Idag har jag gjort som de flesta bloggare: kollat på tv fast utan godis, men med ädelost. Väger 81.25 igen fan vägde ju 78.4 förra veckan! Sluta röka går någorlunda, lite har jag väl rökt idag, men mest har jag tuggat tuggtobak. Varje sådan där pastill innehåller tydligen 5 mg nikotin! En vanlig cigarett brukar innehålla cirka 1 mg nikotin om man ska jämföra. Ja, nu börjar jag visst blogga som somliga också...   


Har haft lite ångest... tänk om de som nyfödda som kommer direkt ur mammans mage skriker för att de plötsligt blir medvetna om att nu har jag fötts, således ska jag dö? Vilket hemskt sätt att komma till livet på! Tycker jag iallafall. Vad tycker Du? Det lär vi ju inte få veta vad den nyfödde skriker om, då vi alla har fötts utan talförmåga. Och en sak till: varför var det inte simpsons kl 20 00 som vanligt idag och Family guy därefter? Istället visar de någon jävla Chuck. Tjack ska man ha i näsan, inte på tv!


Har fortfarande inte varit ute och åkt med rullbrädan, jag brukar skylla på vädret, typ det blåser lite för mycket, det är inte sol idag, det är kallt eller det regnar. Fast egentligen är jag nog rädd för att se ut som en idiot och eller att tappa balansen och kanske få hjärnskakning eller något. Men det är ju bara dumma bortförklaringar. Det är bara att tuta och köra!   Okej, då var det väl inte mer, men jag ska inte ut och åka rullbräda, det är ju mörkt ute! Allt gott!



Av thomas immonen - 10 april 2012 22:32

Dagen började med att jag gick upp vid sjutiden, fastän väckarklockan ringde klockan 6. Satte på tv:n och fick veta att unga pojkar har som hobby att prostituera sig, flickor också, men de försökte få det till att det var fler pojkar än flickor som någon gång sålt sex.  Glada dagar för pederasterna, hursomhelst. Stängde av tvn efter nyheterna och skulle lyssna på musik på datorn, medan jag drack mitt kaffe. Hann bara lyssna på en låt innan datorn fick et cp-ryck. Fick lyssna på radio istället och jag hatar verkligen morgonpigga och flamsiga tramsiga p3 morgon. Dessutom ger de varandra goda råd, så att jag inte vet var jag ska ta vägen.


Åkte till jobbet, skulle bara ta ut mina bussersättningspengar först på uttagsautomaten. Men de jävla pengarna hade inte kommit in! Väl på jobbet upptäckte jag nio zoppe sjufemmor i en tom snusdosa. Åt frukost, två rispiroger, städade i köket, tog 4 av fluddren. Någon gång under dagen tyckte chefen jag kunde gå hem, vet inte omn det var för fluddret eller något annat.


När jag kom hem såg jag att någon skickat mig påskpengar, köpte tuggtobak (bör nog inte röka såsom jag hostar), vattenmelon och vad det nu var. Var nyss iväg och köpte en samlingsskiva med Elvis Presley och 20 år med Nanne Grönvall, 2 ädelost, bläckpennor, 2 anteckningsblock och en bok om lasermannen. Fan, Elvis är BRA, han rockar fett. Även de lugnare låtarna år helt okej. Synd att ett blodkärl brast när han satt och sket så att han dog. Är där någonstans jag inte vill dö så är det på toaletten. Så förödmjukande. Men nu såhär denna kväll är rätt soft nu, jag är inte irriterad/frustrerad över dagjäveln längre. Verkar dock som att jag får skaffa mig en ny cdspelare, den jag har nu behandlar mina nyinköpta skivor som att de blivit speladfe både en och två gånger, men det lär de ju inte ha blivit, de var ju inplastade. Nej, nu är det dags att tänka på nattelinatt, allt gott!

Av thomas immonen - 9 april 2012 19:06

Det måste vi ju förmånsbeskatta isåfall! Nej, men serious - jag tror att det här själen bara är en konstruktion av kemiska substanser och elektiska impulser. Men, det som uppfattar tanken kanske är det som är själen? Så brukade jag tänka förut iallafall, men nu tror jag döden är slutet. Fast tänk om det är som hinduerna säger att hos gud hamnar den som tror på gud, hos allah hamnar de som tror på allah, hos jesus hamnar de som tror på jesus, hos asarna hamnar de som tror på asarna osv. Då kommer ju döden att vara slutet för min del eftersom det är det jag tror att det är.


Å andra sidan kanske det räcker med ett liv i ovisshet och rädsla för döden, för man lär ju inte komma ihåg sitt förra liv eftersom jag i det här livet inte minns att jag skulle ha levt några tidigare liv. Döden är ganska okomplicerad jämfört med att leva. Vila är döden. De kan göra vad de vill med min kropp, för jag känner inte och uppfattar inte överhuvdtaget vad de gör med mig, så jag kan omöjligt bli skadad, oavsett vad de gör med mig. Men att leva är ovisst. Du vaknar upp på morgonen och vet inte hur dagen blev förrän du går och lägger dig igen. Livet är otillfredsställande, åtminstone ibland, men jösses vad kul det kan vara också! Okej, nu lägger jag ner den här debatten, hoppas mest bara att detta fick er att tänka till lite. Allt gott!

Av thomas immonen - 9 april 2012 16:33

Intressen: se presentation


Favoritförfattare: Mare Kandre, Jonas Gardell, Charles Bukowski, Marianne Fredriksson, William Burroughs, Ivar Lo-Johansson, Stephen King och Sture Dahlström.


Lyssnar på vad för slags musik: Allt möjligt från klassiskt till death metal, men mest lyssnar jag nog på punk och hårdrock. När detta skrivs lyssnar jag på The Cure, skivan Three Imaginary Boys.


Hatar: Krig, förtryck, maktmissbruk, förbudsivrare, intolerans.


Civilstånd: OgIft och har för tillfället ingen flickvän.


Spelar: Gitarr.


Samlar på: Försöker bygga upp ett bibliotek med förbannat bra böcker, mina favoriter typ, har hundrafemtio någonting för tillfället. Det ska bli ett arv till mina barn (har dock inga barn än) eller vilka som får ärva av mig.


Tror på gud? Nej, det verkar väldigt ologiskt om det skulle finnas en gud som har all makt i världen, men inte använder sig av den. Räcker det inte med att se att en trädgård är vacker - måste man tro att det bor vättar och troll bakom den också?


Sexuell läggning: Renodlat heterosexuell.


Önskar: en kontrabas ända sedan jag såg dårfinkar och dönickar när jag var liten. Få några av mina böcker utgivna vore också roligt.


Jobbar med: Städar på borås judoklubb.


Äter vad för slags kost: Köttätare.


Favoriträtt: Pizza med tonfisk och skinka. Gärna med bananer, ananas och paprika på också.


Hårfärg: Mellanblond.


Ögonfärg: Blå.


Vikt: 78,4 kg.


Längd: 166 cm.


Laster: Nikotin och koffein.


Gillar: Alla slags kattdjur, de är coola!


Handikapp: Skelar lite med ena ögat, nedsatt hörsel på höger öra.


Idol: Stewie Griffin i Family guy.


Till sist: Ha det bra!

Av thomas immonen - 8 april 2012 16:41

Har inte gjort särskilt mycket idag, mest slappat. Tänkte sluta röka, så jag har varit och köpt snus. Köpte tvål och toapapper också. Idag funderar jag på hur man kan vara anarkist och tro på gud. Gud är ju den med högst makt och borde således ses som en förtryckare. Så hur fan tänker de egentligen?!


Skönt att vara ledig imorgon också, tycker ni inte det? Slipper man gå upp klockan sex på morgonen, bara för att hinna med tre koppar kaffe.

Av thomas immonen - 7 april 2012 16:38

Vi var väl bara en och en halvtimma hemma hos farsan på påskmiddaggen. Fick lite skraplotter fick vi. Kommer alltså hem och börjar skrapa. Vinner 25 kr på trisslotten och 10 kr ggr krona på tialotten, men inget på skrappyramiden. Men fatta vilken grej att vinna på två lotter samtidigt! Det blir nya lotter för vinstpengarna. Den där 25 000 kr i 25 år vore inte så dumt. Då skulle jag köpa en kontrabas, en flådig gitarrförstärkare och bara åka ut och resa i världen. Vad skulle Du göra om du vann 25000 i 25 år?

Av thomas immonen - 7 april 2012 08:55

Jävla strul med datorn, tänkte ju jag skulle lyssna på musik på datorn som jag brukar göra på morgonen när jag dricker mitt kaffe och röker tobak. Men den jävla datorn bara buffrar hela jävla tiden, typ var femte sekund så jag fick spelet till slut. Jag vill höra hela låtar, inte hackiga låtar. Försökte med radion men FAN vilken dålig musik de spelade där, mycket värre än vanligt. Så nu sitter jag och kollar en livevhsvideo med VenomSka till farsan sen, jag och min storebror, och käka påskmiddag. Det ska bli kul. Vi ses tyvärr inte så ofta farsan och jag. Han är en kul prick, jag tycker om honom, han har en skön stil. Ahh, det får räcka för idag, glad påsk på er allihop!

Av thomas immonen - 6 april 2012 20:55

Jag ger fan i om det finns bögar eller inte, bara de inte slemmar på mig.

Presentation


Hej! Jag heter Thomas och är 38 år. Jag gillar att festa, lyssna på musik, spelar själv gitarr och att läsa böcker och skriver även själv lite för byrålådan. Jag älska även katter.

Fråga mig

30 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker Ni om min blogg?
 Jag gillar den väldigt mycket!
 Den är helt okej!
 Den har sina ljusa stunder!
 Den är någorlunda!
 Nja, jag vet inte jag!
 Jag gillar den inte så värst!
 Jag hyser aversion mot den!
 Alltså: jag HATAR den!

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

presentation

Hej! Jag heter Thomas och är 38 år. Jag gillar att festa, läsa böcker, lyssna på musik och spela gitarr. Min blogg handlar mest om mig och mina åsikter.

presentation


Ovido - Quiz & Flashcards